Bed & Breakfast

Het P(l)akhuis staat midden in het centrum van het sfeervolle oude Hasselt.
Door zijn oude panden, grachtjes en straatjes zoals Heerengracht, Prinsengracht en Kalverstraat lijkt het net Amsterdam in het klein, alhoewel Hasselt al veel langer stadrechten heeft dan het grote Amsterdam.

Het B&B gedeelte van Het P(l)akhuis bestaat uit twee sfeervolle kamers die ruimte bieden aan maximaal 5 personen. Het ontbijt wordt in de huiskamer geserveerd (voorheen winkel)
Bij mooi weer is ontbijten in de tuin uiteraard ook mogelijk. Het ontbijt kan tussen 7:00 en 9:00 geserveerd worden. Het hele huis is rookvrij, de B&B kamers zijn ook huisdiervrij.

Het Plakhuis is een monumentaal pand met beschermd stadsgezicht en wij proberen het authentieke karakter te bewaren. Sommige moderne aanpassingen zijn daardoor bouwtechnisch niet mogelijk. (airco of toilet op kamer)

Indien u ’s avonds nog een hapje wilt eten reserveren we graag voor u bij restaurant De Herderin, te vinden op loopafstand schuin tegenover Het P(l)akhuis. De menukaart kunt u vinden op www.deherderin.nl. Het restaurant is gesloten op zondag en maandag, de keuken is geopend tot 21:30 uur.

Op de aankomstdag kunt u vanaf 16:00 op uw kamer terecht, op de vertrekdag dient u voor 11:00 uw kamer te hebben verlaten. Betaling bij aankomst, deze kan contant of met pin, helaas kunnen we geen creditcards accepteren.

Reserveringen uitsluitend via het reserveringsformulier of per email!

Interessante websites